Uitnodiging

Kennismakingsgesprek

Iedereen die geïnteresseerd is in de Toltec Teachings nodig ik uit om contact met me op te nemen.
Ik ben beschikbaar voor een kennismakingsgesprek. Geheel vrijblijvend.
Mijn interesse, samen met mijn vrienden overal ter wereld, is om meer mensen met de Toltec Teachings in aanraking te brengen. Maar vooral ook om op basis van eigen ervaringskennis te gaan samenwerken aan een wereld die iedereen dient. Lees ook:Toltec legacy, een uitnodiging.
Je kunt ons o.a. vinden op het sociaal platform MeWe onder de groepsnaam Toltec Legacy.

Daarnaast bied ik zelf het onderstaande aan in Nederland:

Nederlandse Toltec groep

Mijn streven is om een doorgaande Toltec groep te vormen van mensen – mannen en vrouwen – met een serieuze interesse in de Toltec Teachings.

We onderzoeken gezamenlijk wat het Pad van de Krijger inhoudt aan de hand van teksten: de aforismen, belangrijkste concepten en technieken gaan we zo behandelen.
Echter, een Toltec is weliswaar een man of vrouw met ‘kennis’ maar de enige kennis die ertoe doet zeggen Toltecs is ervaringskennis. Zwemmen leer je niet in een boek maar in het water. Het gaat niet om filosofie maar praktijk; geen theorie maar actie.
Het gaat er dus altijd om dat je het geleerde op jezelf betrekt, het persoonlijk maakt en vertaalt in concrete actie. Wat is er aan de orde om te doen of laten? Zo leef je bij uitdaging.
Zo leer je leven als krijger.

Voor wie?
Voor ieder – man en vrouw – die wil weten wat leven als krijger inhoudt en interesse heeft in het Pad van de Toltec krijger. Het enige wat nodige is om deel te nemen aan de Toltec groep is de bereidheid te leren, ook tussen de bijeenkomsten door.
We spreken Nederlands dus die taal dien je in ieder geval enigszins te beheersen. Hetzelfde geldt voor het Engels: de teksten zijn allemaal in die taal gesteld. Mocht je daar moeite mee hebben, realiseer je dat een krijger leeft bij uitdaging.
Deelname is vooralsnog gratis maar alleen de eerste keer vrijblijvend.
Leven als krijger vraagt commitment. We spreken met elkaar bepaalde regels af.

Deelnemen?
Ik nodig iedereen uit die interesse heeft in dit pad om contact op te nemen. Zoals gezegd, je kunt een eerste keer vrijblijvend deelnemen om te kijken of het iets voor je is.
Neem contact op: bel naar 0654 308 195 of mail steven@vrijemoed.nl

Internationaal

Internationale Toltec groepen en workshops gebaseerd op het werk van Théun Mares zijn er ook en worden o.a. georganiseerd door het Instituut for the Study of Man. De halfjaarlijkse Retreats zijn voor iedereen toegankelijk.
Zie de agenda.

Toltec groep

Internationale Toltec groep bijeen in Griekenland

Individuele coaching

Mijn coaching sessies gaan over klaarheid – wat speelt er echt – en over actie – doen wat aan de orde is. Of anders gezegd, over leren leven als krijger: leven bij uitdaging.
Het is jouw onderzoek. Ik kan je via coaching helpen helderheid te krijgen, je uitdagen en aanmoedigen, je handreikingen doen voor verder onderzoek en te nemen stappen. Het begint altijd met een kleine stap, een eerste, die nu speelt. De bal ligt bij jou.
Mijn inzet is om het aantal coaching sessies beperkt te houden. Geen afhankelijkheid. Ik geloof namelijk dat jij alles in huis hebt om de stappen te zetten die voor jou aan de orde zijn. Dat is het uitgangspunt op het Pad van de Krijger.
Coaching begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek: per telefoon, skype of fysiek op mijn plek in Rotterdam. Daarna kost een coaching sessie € 75/uur (incl. BTW).

Voor wie?
Voor mannen* en vrouwen die vanuit eigen kracht willen leren leven.

*
specifiek voor mannen is er ook de website over volwassen mannelijkheid. Hier bied ik 1-op-1 coaching en mannengroepen aan waarbij het accent ligt op het volwassen man zijn.