Toltec links

www.toltec-legacy.com

Deze Engelstalige website – in feite een leerplek – bestaat sinds 2009. Hij is alleen met firefox als browser te openen. Het openbare, voor ieder toegankelijke deel is alleen al qua beeld en geluid een bezoek waard. Daarachter bevindt zich voor de serieuze zoeker/leerling een site waarop je je moet abonneren met daarin als belangrijkste:
– Een zeer toegankelijke digitale studeerkamer: zoekwoorden geven toegang tot een enorme hoeveelheid artikelen maar ook tot alle boeken. Een zeer rijke bron van kennis.
– Een forum waarop je andere reizigers op dit pad behoorlijk direct kunt ontmoeten. Actie dus. Het echte werk. Leerzaam voor degenen die durven.

www.renascent legacy.com

De uitgever. Op deze site kun je de Engelstalige boeken van Théun Mares hardcover bestellen. De boeken zijn tegenwoordig ook, en aanzienlijk goedkoper, als ebook verkrijger op www.amazon.nl

www.institute-for-the-study-of-man.com

Dit instituut biedt retreats en workshops aan. De laatste zijn door Théun Mares speciaal voor Elizabeth Schnugh, die lang met hem heeft samengewerkt, ontwikkeld. Ze verwijzen eigenlijk nooit direct naar de Toltec Teachings maar ondertussen wordt veel van de inhoud wel behandeld. Minstens zo leerzaam is dat je een zeer diverse internationale groep mensen ontmoet: medereizigers op het pad. De retreats zijn voor iedereen toegankelijk.

www.toltec-legacy-blog.com

Dit Engelstalige blog is gewijd aan de verspreiding van de Toltec Teachings.

Vrij beschikbaar materiaal op het internet

Naast de boeken die hij schreef, waarin Théun Mares een groter publiek probeerde te bereiken, werkte hij tegelijkertijd nauw samen met een groep mensen die zich inzetten om de Toltec Teachings in de praktijk te leven. Deze mensen kregen van hem regelmatig op de persoon afgestemd advies in schriftelijke vorm via een speciaal daarvoor door hem gecreëerd online forum.In 2016 hebben zij besloten om deze adviezen gratis beschikbaar te stellen op het internet ten behoeve van de hele mensheid. Ze zijn heel direct en praktisch toepasbaar in het dagelijks leven. Ze kunnen een enorme hulp zijn voor de gecommitteerde leerling. De manier om toegang te krijgen tot deze adviezen is eenvoudig: als je een term/woord/begrip online wilt verkennen – bijvoorbeeld ‘maleness’ – voeg dan in de zoekbalk hieraan de woorden “Toltec Legacy” toe. Op die manier, en op voorwaarde dat er adviezen bestaan over het onderwerp waarin u geïnteresseerd bent, krijgt u Théun’s adviezen te zien in de eerste pagina van uw zoekmachineresultaten.

www.youtube.com/user/TheunMares

Diverse video’s van Théun Mares en Elizabeth Schnugh.
Met name: Théun Mares – an introduction

www.radiant-life-technologies.com

Een bedrijf in 2009 opgericht door een aantal mensen die nauw met Théun hebben geleefd.
Hoe leef je het Pad van de Krijger in de praktijk? In dit geval door een revolutionair product – een zachte laser waarmee je zelf aan je gezondheid kunt werken – in de markt te zetten waar de markt eigenlijk nog helemaal niet klaar voor lijkt.
Geen romantiek maar het echte werk.

www.toltec-foundation.org

Een oudere website die desalniettemin interessante artikelen bevat.