Nederlandse Toltec groep

Mijn streven is om een doorgaande Toltec groep te vormen van mensen – mannen en vrouwen – met een serieuze interesse in de Toltec Teachings.

We onderzoeken gezamenlijk wat het Pad van de Krijger inhoudt aan de hand van teksten: de aforismen, belangrijkste concepten en technieken gaan we zo behandelen.
Echter, een Toltec is weliswaar een man of vrouw met ‘kennis’ maar de enige kennis die ertoe doet zeggen Toltecs is ervaringskennis. Zwemmen leer je niet in een boek maar in het water. Het gaat niet om filosofie maar praktijk; geen theorie maar actie.
Het gaat er dus altijd om dat je het geleerde op jezelf betrekt, het persoonlijk maakt en vertaalt in concrete actie. Wat is er aan de orde om te doen of laten? Zo leef je bij uitdaging.

Zo leer je leven als krijger.

Voor wie?

Voor ieder – man en vrouw, ongeacht seksuele geaardheid – die wil weten wat leven als krijger inhoudt en interesse heeft in het Pad van de Toltec krijger.

Het enige wat nodige is om deel te nemen aan de Toltec groep is de bereidheid te leren, ook tussen de bijeenkomsten door.
We spreken Nederlands dus die taal dien je in ieder geval enigszins te beheersen. Hetzelfde geldt voor het Engels: de teksten zijn allemaal in die taal gesteld. Mocht je daar moeite mee hebben, realiseer je dat een krijger leeft bij uitdaging.

Deelname is vooralsnog gratis maar alleen de eerste keer vrijblijvend.
Leven als krijger vraagt commitment. We spreken met elkaar bepaalde regels af.

Deelnemen?

Ik nodig iedereen uit die interesse heeft in dit pad om contact op te nemen. Zoals gezegd, je kunt een eerste keer vrijblijvend deelnemen om te kijken of het iets voor je is.

Neem contact op: bel naar 0654 308 195 of mail steven@vrijemoed.nl

Internationaal

Internationale Toltec groepen en workshops zijn er ook en worden georganiseerd door het Instituut for the Study of Man. De halfjaarlijkse Retreats zijn voor iedereen toegankelijk. De eerstvolgende is van 18-21 oktober 2018 in Griekenland. Klik hier voor meer informatie.

Toltec groep

Internationale Toltec groep bijeen in Griekenland