De Toltec Teachings

Maar zelden in het leven kom je een stem tegen als die van Théun Mares die krachtig en overtuigend spreekt tot ons mensen in de 21ste eeuw over een erfdeel uit een ver verleden. Over een manier van leven waarvan we vergeten waren dat die mogelijk is: leven als een krijger
En dat op een moment in de tijd dat de verwarring in de wereld groter is dan ooit.
Van ieder van ons wordt nu gevraagd om op eigen benen te gaan staan. Het oude achter te laten en een in alle opzichten nieuw, onbekend terrein te betreden.
Théun Mares
De Toltec Teachings gaan over de mogelijkheid om te leven vanuit een open hart en met open hand.
Zacht maar ook ongemeen stevig, bereid de werkelijkheid van het leven zoals die is te ontmoeten, ongeacht wat. Niet passief, of re-agerend op een oude manier, maar oorspronkelijk handelend, antwoord gevend op wat het leven nu van ons vraagt. Leren vrij te staan van oude conditionering en het nieuwe ontmoetend. En bereid te leiden door het voorbeeld te geven.
Het is deze mogelijkheid die door de Toltec Warriors werd en wordt geleefd en met de Toltec Teachings wordt aangereikt.

Toltec Legacy

De Toltec Teachings – die allemaal bij elkaar zijn gebracht op www.toltec-legacy.com, een online studie faciliteit – zijn zeer veelzijdig. Deze website biedt tevens een levendig en onberispelijk forum om anderen van over de hele wereld te ontmoeten die dit pad bewandelen en om ervaringen te delen.

De Toltec Teachings gaan over je eigen-waarde ontdekken, genoeg in jezelf leren geloven om te zien dat het leven een groots avontuur is. Dat je een uniek pad bewandelt dat je leven en ervaringen, hoe hard ook, betekenis geeft. Het enige wat je hoeft te doen is deel te nemen.

Zie in het submenu voor meer informatie over boeken, links en Théun Mares.

Vrijwaring (disclaimer):
Deze Nederlandstalige weergave van de Toltec Teachings, de accenten die gelegd worden en de keuze van citaten op deze website komen volledig voor mijn verantwoording. Uit respect voor de Legacy van de Toltecs en uit respect voor Théun Mares hebt ik uiteraard geprobeerd zo waarheidsgetrouw en zorgvuldig mogelijk te zijn.